Open top menu
14 Mayıs 2014 Çarşamba

2014 saç rengi modası tüm dünyada yankı bulmaya devam ediyor. Özellikle Avrupa'daki ünlüler saçlarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyor. İnsan özeniyor gerçekten :) Şimdi sizlerle paylaşacağım 2014 saç rengi trendleri oldukça canlı renklerden oluşuyor.  Bu renkler öyle canlı ki yapmacık gibi de durmuyor. Saçınızın tümünü tek tonda boyayıp sizde bu yıl ki saç rengi modasına uyum sağlayabilirsiniz. Ünlülerin örneklerini sizlerle buluşturuyorum... 

Michelle Williams Saç Rengi Modası

Michelle Williams 2014 saç rengi modası ile oldukça havalı ve canlı bir tarz yakalamış. Sizin de gördüğünüz gibi ister gece ister gündüz bu saç şekliyle dikkatleri üzerine çekebilir. Eğer sizde onun gibi bir saça kavuşmak istiyorsanız biraz mesai harcamalısınız. Hem böyle bir saça kavuştuktan sonrasını bir düşünsenize kızlar :) Eminim tüm gözler üzerinizde olurdu... Şahsen benim sevdiğim saç modellerinden birisi Michelle Williams tarafından da moda olarak 2014 yılına yerleşti.

Sıradaki saç rengimizi ise Margot Robbie yansıtıyor...


Margot Robbie Saç Rengi Modası

Margot Robbie saç rengiyle daha ciddi ama kadınsı bir tarz yakalamış. Bal rengi ve ara geçişler ile altın gibi parlayan ünlü yıldız globe ödüllerinde altın gibi parladı. Bence böyle bir saç modeliyle akşam balo ve galalara gidilebilir. Hem bozulması daha zor hem de çok tarz duruyor. Balo ve eğlencelik akşamların dışında, iş yemeklerine ve özel davetlere de Margot Robbie saç rengi ve tarzıyla gidilebilir diye düşünüyorum. Tabi bunları düşünürken sizin düşüncelerinizi de çok merak ediyorum. Mutlaka 2014 saç rengi modasını incelediğim bu yazıya sizde yorumlarınızla destek verin kızlar :)

Sıradaki saç rengi ise Gwyneth Paltrow ile geliyor...

Gwyneth Paltrow Saç Rengi Modası

Bu kız bu saç rengi ve tonlardaki geçişler ile tam bir sarışın olmuş. Saçların dibindeki sıcak kahve tonları da cabası gerçekten. Sarışınları ve sarışın olmayı sevenler için bence kaçırılmaz bir saç modası. Hem yüzüne masumiyet katmış hem de parıltılı olmasını sağlamış. Cildinin açık renk olması da Gwyneth Paltrow'a ayrı bir artı olmuş bence. Böyle saçlar böyle cilt eee daha ne olsun Gwyneth Paltrow hanım :)

Sıradaki saç rengimiz Jessica Chastain'den geliyor...



Jessica Chastain Saç Rengi Modası

Jessica Chastain saç rengiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor gerçekten. Kızımız hafif kumral yele tonlarındaki saçlarıyla ve bunu tamamlayan renkli gözleriyle parmak ısırtacak bir 2014 saç rengi modası oluşturmuş gibi görünüyor. Şimdi Jessica Chastain tarzında olmak isteyen bir çok kız vardır diye düşünüyorum. Ve neden olmasın diye de soruyorum. Bizim ondan neyimiz eksik ayrıca :)

Özellikle dikkatimi çeken beyaz teni, dalgalı ve canlı görünen saçları. Elbette bu iki kombini tamamlayan renkli gözler. Ahh ahh...


Rachael Mcadams Saç Rengi Modası

Rachael Mcadams bu yılın en popüler saç renklerinden birisiyle karşımıza çıkıyor. Portakal-kırmızı tonlarının ahenkle dans ettiği ve karamelin güzelliğini yansıtan saçlar, mükemmel geçişler ile harika bir görünüm ortaya çıkartmış. Rachael Mcadams'ın gülümsemesi ve renkli gözleri de birleşince ortaya harika bir sonuç çıkmış gibi görünüyor. 

Renkli saçların ardından şimdi bir de koyu tonlarımıza bakalım. Sırada Zoe Saldana var efenim...



Zoe Saldana Saç Rengi Modası

Kadınca butik böyle canlı görünümlere alışacak gibi görünüyor. Zoe Saldana Mocha parıltısıyla taçlandırılan mat koyu kahve saç tonuyla karşımıza çıkıyor. Elde ettiği görünüm gerçekten güzel ve seksi. Makyajsız haliyle bile oldukça güzel olduğunu söylemem gerekiyor kızlar. Sizde kendinizi seksi hissetmek istiyorsanız Zoe Saldana'nın izinden gitmeyi deneyebilirsiniz :)






Coco Rocha Saç Rengi Modası

Coco Rocha kısa saç modasına uyan ünlülerden birisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yıl gerçekten kısa saç çok moda oldu. Siyah çikolata saç rengiyle bunu çok güzel yansıtan Coco Rocha'da her daim şık ve güzel görünüyor. Saçlarıyla pek fazla uğraşmayı sevmeyenler için 2014 saç rengi modası ve kadınca butik takipçileri bu saç stilini deneyebilir. Hiç uğraşmadan istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Ayna karşısında saatler harcamanıza gerek kalmaz :)


Diğer Ünlüler ve 2014 Saç Rengi Modası

Katty Perry


Cara Delevingne


Anne Hathaway





Kadınca Butik
Yazar: Kadınca Butik

Kadınların dilinden en iyi kadın anlar dedim. Ve Kadınca Butik ile yazmaya başladım. Hemcinslerim ile birleşip modayı yeniden kurmaya geliyorum. Sanırım çok iddialı oldum. Neyse ben yazıyorum...

This is the most recent post.
This is the last post.

0 yorum